Patrick Stenfors Suomen mestariksi!

maanantai, elokuu 15, 2016

IMG_3854

PVS:n Patrick Stenfors pelasi hienon turnauksen Hyvinkäällä viikonloppuna. Nuorten 18-v. ulkokenttien SM-kisoissa kaksinpelissä tuli hienosti mestaruus ja nelinpelissä hopeaa. Patrick pelasi nelinpeliä Variston tenniksen Ilari Vesasen parina ja voitto myös nelurissa oli lähellä; tiukan kamppailun voitti lopulta kolmannen erän super-tiebreakissa 10-8 Smashin pari Tiainen&Tiainen. Kaksinpelin mestaruus tuli varsin vakuuttavasti, sillä Patrick ei hävinnyt näissä koko turnauksessa erääkään. Loppuottelussa kaatui TCT:n Matias Järvi lukemin 6-1, 6-3 (kuvassa kaksinpelin loppuottelijat).

Patrick itse kommentoi kullan ja hopean makuista turnausta sanoen, että peli tuntui kokonaisuudessaan pysyneen hyvin kasassa ja suoritustaso tasaisena ilman ailahteluita. Siinä siis resepti hienoon menestykseen, onnittelut siis Patrickille!