ILMOITTAUDU PVS:N JUNNUKISOIHIN!

keskiviikko, marraskuu 2, 2016

Porin Verkkopalloseura järjestää sunnuntaina 20.11.2016 klo 10 – 14 seuran sisäiset kisat junnujäsenille. Kisoihin ilmoittautuminen ja osallistuminen on ilmaista, eikä kilpailulisenssiä tai jäsenyyttä tennisässään tarvita. Kilpailuihin ovat tervetulleita kaikki PVS:n juniorit. (katso lisätiedot ”Lue lisää”-linkistä)

 

Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla oma etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja huoltajan nimi ja puhelinnumero Porin Tennishallin ILMOITUSTAULULLA olevaan ILMOITTAUTUMISLISTAAN sopivan luokan kohdalle. Ilmoittautumisen tulee tapahtua torstaihin 17.11. klo 19 mennessä.

Alustavat luokat ovat:
alle 10-vuotiaat (pelaavat pelinsä midipallolla ja midikentällä)
10 – 13 -vuotiaat
14 – 16 -vuotiaat
16 – 18-vuotiaat

Kaikki pelit pelataan siis sunnuntaipäivänä klo 10-14 välisenä aikana sillä idealla, että kaikki saavat pelata useampia otteluita. Ottelut pelataan aikaa vastaan, eli se kumpi pelaajista voittaa annetussa ajassa enemmän pisteitä voittaa kyseisen pelin.

Kaikki ovat tervetulleita viettämään hauskaa sunnuntaipäivää ja ottamaan pelikavereista mittaa! Lisätietoja voi kysyä Leena Kopra-Saarnijoelta (044 701 1321) ja Minna-Maria Karoselta (040 844 1075), olemme paikalla järjestäjinä koko kilpailujen ajan.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: