Patrick Stenforssille taas SM-tason menestystä

tiistai, maaliskuu 7, 2017

Viikonloppuna pelattiin Nuorten 18-v. SM-kisat Tampereella. PVS:n Patrick lähti kisaan ykkössijoitettuna ja raivasi tiensä kaksinpelin finaaliin ilman erätappioita. Pelimies itse kommentoi asiaa sanomalla, että pelaaminen tuntui vapautuneelta ja lyönti kulki hyvin. Päivä oli kuitenkin raskas ja pitkä (Patrick osallistui myös nelinpeliin, siitä kohta lisää) ja finaalissa seuraavana päivänä jalat painoivat sen verran, että HVS:n Otto Virtanen vei voiton. Mutta kaksinpelisarjasta siis hieno hopea saaliina. Nelinpelissä tutun parin kanssa (VarTe:n Ilari Vesanen) tulikin sitten kultaa vakuuttavalla esityksellä. Pari ei hävinnyt turnauksessa erääkään. Eli onnittelut Patrickille kullasta ja hopeasta!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: