PVS Yötennis takana

maanantai, huhtikuu 24, 2017

PVS:n järjestämä Yötennis sujui hallilla mallikkaasti. 12 innokasta tennisjunioria otti osaa tähän ensimmäistä kertaa pidettyyn tapahtumaan. Iltaan ja yöhön mahtui paljon liikunnallista touhua erilaisten harjoitteiden ja tietysti tenniksen muodossa. Välillä herkuteltiin pizzalla. Kaikki osallistujat saivat tapahtuman virallisen paidan, johon oli painettu yötennis-aiheisen piirustuskilpailun voittajan (Tilde Matalamäki) piirustus. Erityiskiitos kaikille osallistujille ja valmentajille: Minna-Maria Karonen, Leena Kopra-Saarnijoki, Jaana Pohjaranta, Marcus Stenfors. Valmentajat havaitsivat, että junioreilla oli paljon intoa pelata myös keskenään (vielä aamuyönkin tunteina =) eli ilman valmentajaa. Tämän he toivoisivat myös jatkossa toteutuvan aktiivisesti. Eli haluamme kannustaa valmennettavia myös omatoimiseen pelaamiseen varsinaisten valmennustuntien lisäksi. Tähän tarjoutuu varsinkin kesällä oiva mahdollisuus kun plexi-ulkokentät 1-2 ovat juniorien käytettävissä ilmaiseksi aina kun kentällä ei ole varsinaista varausta.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: