Ulkokentät (plexi) avattu

keskiviikko, toukokuu 3, 2017

1-2 ulkokentät (kovat plexi kentät) saatiin tänään talkoissa pelikuntoon. Kiitos talkooväelle aherruksesta! 4.5. lähtien voi varausjärjestelmässä vanhaan tuttuun tapaan varata vuoroja. Pyydämme, että tarkistatte myös samalla, että järjestelmässä omissa tiedoissa olevat tiedot ovat ajantasalla ja varsinkin sähköpostiosoite tulee olla toimiva laskutusta varten. Ja kesän vakiovuoroista voi laittaa varauspyyntöä/toivetta (lisätiedot tästä). Massakentät 3-5 ovat vielä niin pehmeitä, että niille on voitu tehdä vasta alustavaa keväthuoltoa. Jos yöpakkasia ei enää tule / lämpöä alkaa päivisin olemaan niin toivomme saavamme massakentät pelikuntoon 2 viikon sisällä. Lisätietoa asiasta saa parhaiten seuraamalla näitä PVS:n nettisivuja!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: