Kaikki ulkokentät pelikunnossa!

sunnuntai, toukokuu 21, 2017

Juuri pidettyjen viimeisten talkoiden ansiosta myös massakentät on nyt saatu pelikuntoon. Eli huomisesta maanantaista lähtien pääsee pelaamaan kaikille viidelle kentälle. Vakiovuorot on merkitty järjestelmään myös alkamaan huomisesta, eli 22.5. alkaen. Nyt varsinkin alkukesästä on erityisen tärkeää noudattaa kentillä oikeaa ”etikettiä”, eli pelaaminen on sallittu vain tenniskengillä ja vuoron päätyttyä tulee mahdollisesti syntyneet kolot/epätasaisuudet tasoittaa lanalla. Tämän jälkeen kenttä harjataan ja lopuksi hyvä kastelu. Kastelussa toiveena on lisäksi, että mikäli kentälle ei varausjärjestelmän mukaan ole heti tulossa pelaajia seuraavalla tunnille, niin kastelu tulisi nyt pari viikkoa tehdä kunnolla märäksi, ei haittaa vaikka lätäköitä muodostuu! Näin kenttä kuivuessaan painuu ja kovettuu entisestään. Eli nyt rohkeasti tenniksen ulkokautta avaamaan kentille!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: