Kesävalmennusten lukujärjestys valmis

torstai, toukokuu 25, 2017

Nyt on saatu koottua ”palapeli” kesävalmennuksista. Valmennuskausi on siis 12.6. – 30.7. eli 7 viikkoa. Olemme koittaneet mahdollisimman hyvin huomioida erilaiset toiveet valmennusmääristä, ajankohdista yms. Mutta kokonaisuuteen vaikuttavia muuttujia on niin paljon, että aivan kaikkia toiveita ei millään saada onnistumaan. Mutta toivottavasti mahdollisimman monelle valmennettavalle nyt sopisi nämä ajat ja ryhmät. Ja toki nyt heti (tai sitten kesän aikana) voidaan yrittää tehdä muutoksia jos tulee jotain esille. Laitamme vielä sähköpostilla myös infoa asiasta tulevina päivinä, lähinnä muistutuksen käydä katsomassa juuri tämä viesti ja lista valmennuksista. Nyt ja jatkossa nämä pvs-kotisivut ovat paras paikka seurata seuran tiedotettavia asioita.

Tässä linkki valmennuksen lukujärjestykseen.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: