Uusi toiminnanjohtaja esittäytyy

torstai, elokuu 17, 2017

Tervehdys jäsenet!

Olen seuranne uusi toiminnanjohtaja ja valmentaja. Aloitan työt syyskuun alussa. Tennishistoriani on seuraavanlainen. Aloitin tennisharrastuksen vanhempieni tukemana ja kannustamana 4-vuotiaana Isomäen kuplahallissa. Kovalla työllä ja rakkaudesta lajiin olinkin jo matkalla 11-vuotiaana ensimmäisiin EM-kisoihin. Edustin Suomea muutamassa EM- sekä PM-turnauksessa. Urallani SM-mitaleita kertyi yhteensä 24 kappaletta joista 7 oli kultaisia ja näistä viimeisimmän voitin 20-vuotiaana. Olen myös aikoinani valmentanut 5 vuotta PVS:ssa.

Nuorena minulla oli haaveena tennisammattilaisuus joten tämä tavallaan nyt toteutuu kun pääsen työskentelemään rakkaan lajin parissa minulle niin rakkaassa seurassa sekä kehittämään sen toimintaa.

Minulle on tärkeää jokaisen jäsenen ajatukset ja parannusideat. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Nähdään hallilla!!

Mukavaa syksyä toivottaen,
Johanna Liljegren

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: