Valmennusryhmät 2017-18

torstai, elokuu 24, 2017

Nyt on saatu valmiiksi 4.9. alkavan kauden valmennusryhmät. Tästä voit ladata listan. Yritimme taas parhaamme mukaan ottaa toiveet valmennusajoista yms. huomioon mutta aivan kaikkia ei millään saatu ”palapeliin” sopimaan; niin monia asia vaikuttaa kokonaisuuteen. Mutta toivomme, että nämä ryhmät ja ajat sopisivat kaikille. Mikäli on tarvetta niin kommentteja ja viestejä tähän liittyen voi lähettää: valmennus@pvs.fi

Kaikille valmennettaville ja huoltajille tarkoitettu info/keskustelutilaisuus järjestetään tennishallilla sunnuntaina 10.9 kello 17.00. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa valmentajat sekä uusi toiminnanjohtaja esittäytyvät. Voimme keskustella valmennuksesta sekä seuran asioista ja tulevaisuuden suunnitelmista yleensä. Toivotaan, että mahdollisimman moni pääsee paikalle!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: