Toiminnanjohtajan katsaus

lauantai, syyskuu 2, 2017

Hei seuran jäsenet!

Eilen oli ensimmäinen työpäiväni. Suuntasimme aamusella Ruosniemeen ala-asteelle Marcus Stenforsin kanssa. Siellä pidimme usealle luokalle tenniksen lajiesittelyn. Mahtavaa oli nähdä innokkaita oppilaita ja päivä oli meistä valmentajistakin onnistunut. Otimme ennakkolähdön ensi viikon mailapeliviikkoon. PVS:llä on mahdollista osallistua erilaisiin aktiviteetteihin enemmän kuin aikaisemmin kun työskentelen seurassa. PVS osallistuu neljänä päivänä ensi viikolla järjestettävään mailapeliviikkoon. Käymme kahdessa eri koulussa. Ensimmäisenä päivänä minulla on kaverina mailapeliviikon järjestäjä Maria Hokkanen ja toiseen päivään osallistuu Suomen Tennisliitosta Henrik Zilliacus. Perjantaina järjestetään urheilutalolla mailapelipäivä jossa mukana on neljä mailapeliä (tennis, sulkapallo, pingis ja squash). Koulut ovat ilmoittaneet noin 250 eka- ja tokaluokkalaista.

Lauantaina 9.9 klo 10-13 pidetään urheilutalolla perhepäivä 4-12 vuotiaille missä on samat 4 lajia esittelyssä. Tänne ovat kaikki tervetulleita katsomaan tapahtumaa!
Erityisesti minun on hyvä mainita iso kiitos seuramme kolmelle valmentajallemme kun ovat olleet mukanani auttamassa ja mahdollistamassa näiden tapahtumien onnistumisen.

Sunnuntaina 10.9 klo 17 alkaen pidämme vanhempien ja pelaajien palaverin. Toivomme mahdollisimman monen pääsevän paikalle. Kerromme tulevasta kaudesta ja toivon yleistä keskustelua puheiden jälkeen. Tervetuloa paikalle. Minut saa kiinni puhelimellakin sähköpostini lisäksi eli soittakaa vaan rohkeasti jos jokin asia mietityttää tenniksen suhteen. Minulle palaute on erittäin tärkeää toiminnan kehittämisen kannalta.

Syksyn valmennusryhmät starttaavat ensi viikolla. Tsemppiä treeneihin!

Hyvää syksyn jatkoa: Johanna
puh: 0400 429090
email: johanna.liljegren@pvs.fi

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: