Mailapeliviikko 4.-9.9.

lauantai, syyskuu 9, 2017

PVS:n osanotto mailapeliviikolle oli kattava ja näkyvä. Seuralle saimme käyttöön Street tennistuotteet Suomen Tennisliitolta. Street tennis tuotteet soveltuvat parhaiten ekaluokasta nelosluokkaan asti. Vierailimme kolmessa koulussa jolloin yhteensä 400 oppilasta pääsi tutustumaan lajiin. Ruosniemen ala-asteella ja Käppärän ala-asteella oli 150 oppilasta per koulu. Cygnaeuksessa oli 100 oppilasta. Cygnaeuksen koulussa kävi myös Satakunnan Viikon toimittaja ja tästä on luettavissa juttu ensi keskiviikon julkaisussa.

Mailapeliviikon koordinaattori Maria Hokkanen oli upeasti mukana tässä viikossa ja kahtena päivänä oli myös mukana Suomen Tennisliitolta Henrik Zilliacus. Perjantaina oli ”maila on kaveri päivä” mihin osallistui ykkös-ja kakkos luokkalaisia 225 lasta opettajineen. Viikko huipentui lauantaina perhepäivään Urheilutalolla 4-12 vuotiaille. Päivässä oli arviona kävijöitä 150 lasta ja vanhemmat päälle. Tenniksen lajiin tutustui arviolta ainakin yli 800 ihmistä Porin Verkkopalloseuran kautta. Viikko oli todella onnistunut ja PVS hoiti tenniksen osalta homman hienosti. Iso kiitos täytyy myös antaa valmentajille Marcus Stenforsille ja Minna-Maria Karoselle. Kiitos myös seuramme puheenjohtajalle Viljami Laineelle, joka osallistui tapahtumiin. Mailapeliviikosta saimme myös uusia junioreita toimintaan mukaan. Lisäksi tapahtumissa saimme hyviä kontakteja ja lisää alustavasti mietittyjä yhteistyökuvioita. Tällä viikolla varmistui myös, että seura on mukana liikuta koulua projektissa. Kyseinen projekti on todella hyvä koska kouluille ei tule kustannuksia kuljetuksista hallille, kenttämaksuista tai valmentajamaksuista, sillä projekti kustantaa ne kaikki. Projektin kohderyhmänä ovat 1-9 luokkalaiset.

PVS:n omat valmennukset alkoivat myös maanantaina ja hienosti on pelaajilla ollut intoa pelaamiseen. Uutena toimijana seurassa on upea havaita hyvä fiilis hallilla ja kentällä. Muutamat ovat toivoneet lisää tunteja ja niitä yritetään toteuttaa mahdollisuuksien mukaan. Ilmoitamme henkilökohtaisesti jos saamme lisää ryhmiä tai vapautuu uusi valmennuspaikka. Muistutuksena vielä huomenna on palaveri hallilla vanhemmille ja pelaajille. Seurailkaa seuran nettisivuja www.pvs.fi.

Terveisin Johanna

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: