Yhteenveto valmennusinfosta

maanantai, syyskuu 11, 2017

Tässä alla lyhyesti yhteenvetoa niistä asioista, joista puhuimme tänään valmennusinfossa.

——————————–

SUNNUNTAIN INFOTILAISUUDEN ASIAT
 
–  Valmennuksen syyskausi loppuu 17.12. Syyslomalla ei ole valmennuksia ja pelaajat saavat käydä pelaamassa treeni ajallaan vapaasti. Joulutauon jälkeen valmennukset jatkuu 8.1.
 
– Jokaiselle valmennusryhmän pelaajalle olisi tärkeää käydä pelailemassa tennistä harjoitusten lisäksi. Jos pelikaveri uupuu niin vaihtakaa numeroa oman ryhmänne pelaajien kanssa. Jos vielä on pelikaverista pulaa niin kertokaa valmentajille.

– Valmennukseen liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä valmentajiin. PVS:n järjestämissä Tapahtumissa on yhteyshenkilö ja näissä asioissa häneen yhteyttä. Muut seuraa koskevat asiat Johanna Liljegrenille. Palaute on tärkeää.

– Muistutamme vakuutuksen tärkeyttä. Jokainen pelaaja hoitaa vakuuttamiseen itse.
 
– Ennen  harjoituksen alkua olisi hyvä lämmitellä 15 min. Valmentajat antavat vinkkejä valmistautumisessa. Kouluikäisistä pelaajista lähtien omatoiminen lämmittely on tärkeää. Pienemmät pelaajat lämmittelevät tunnilla valmennuksen aluksi.
 
– Kaikista seuran tärkeistä asioista tiedotetaan kotisivuillamme. Muistakaa seurata www.pvs.fi.
 
– Perustamme talenttiryhmän ja toiminta alkaa lokakuussa. Valmentajista Marcus ja Patrick Stenfors ovat tässä vastuuhenkilöinä. Valmentajat seuraavat parin viikon ajan pelaajien harjoituksia ja ehdottavat 8 pelaajaa.  Vanhempien, pelaajien ja valmentajien kanssa kartoitamme innokkuutta, sitoutumista  ja halukkuutta kilpailemiseen. Talentti-ryhmän tarkoituksena on tarjota innokkaille junioreille lisää eväitä kehittyä lajissa ja ryhtyä mahdollisesti kilpailemaan kun ajoitus sopiva. Ajatuksena on ohjeistaa fysiikkaaharjoituksissa, kokoontua 1-2 kertaa/kk ryhmän kanssa ylimääräisiin harjoituksiin, tehdä fysiikkatestejä, miettiä oikeaa ravintoa, mentaalipuolen valmennusta yms. Kyseessä on seuralle uusi toimintamuoto ja talentti-ryhmän toiminta tulee muotoutumaan ja kehittymään matkan varrella. Palaute on suotavaa!
 
– Hallisarjan alkulohkon pelit alkavat 30.9  ja siihen on ilmoittaudutaan valmentaja Minnikselle. Asiasta lisää infoa valmentajilla ja seuran sivuilla.

–  Toivomme että videoinnin valmennuksessa sopii pelaajille. Videoita käytetään ainoastaan valmennuksessa.
 
– Poissaolot ilmoitetaan edeltävänä iltana 21 mennessä valmentajille (tekstiviesti/whatspp yms – yhteystiedot nettisivuilla).
 
– Valmentajina toivomme että pelaajat kävisivät katsomassa liigapelejä ja turnauksia Porissa. Seuraava 1-divisioonan kotipeli on sunnuntaina 12.11. Samaisena  viikonloppuna ovat seuran omat kisat 11.-12.11. Näistä tulee infoa seuran nettisivuille. 

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: