Syyskuulumisia!

maanantai, lokakuu 2, 2017

Syysterveiset seuran jäsenille!
Ensimmäinen kuukausi vierähtikin nopeasti minulla PVS:n toiminnanjohtajana ja valmentajana. Seura on saanut näkyvyyttä kuukauden aikana lehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Valmennusryhmien pelaajien määrä on kasvanut hyvin. Kouluttauduin kilpailujohtajaksi Tampereella ja siellä sain luotua kontakteja tuttuihin henkilöihin. Porin päivän tapahtumassa saimme olla mukana ja tennishallilla oli samaan aikaan avoimet ovet. Harri Suutarinen oli tennisliitolta yhden päivän kanssamme ja hänen kanssaan suunnittelimme koulutuksia valmentajille. Hallisarja nuorille alkoi 30.9 ja hienoa oli nähdä innokkuus siihen pelaajilla lähteä mukaan. Valmennuskerhot ovat alkaneet tiistai- ja torstai iltapäivissä 7-10 vuotiaille. Näissä molemmissa kerhoissa on 10 pelaajaa. Osallistumme syylomalla minipitkikselle 25.10 ja mainokset on jo jaossa.
Talenttiryhmän valinnat on tehty ja vielä jäi mahdollisuus päästä muutamalla siihen mukaan. Liikkuva koulu on alkanut ja olin tänään valmentamassa aamusella oppilaita. Tämä on hyvä mahdollisuus kouluilla tutustua lajiin kun projekti kustantaa matkat, kentät ja valmentajan. Projekti on tarkoitettu 1-9 luokkalaisille. Koulu saa valita lajinsa ja 11 seuraa on mukana. Olemme mukana ensimmäistä kertaa.
Muistakaa rohkeasti lähteä mukaan marraskuussa kilpailuihin isänpäivän viikonloppuna Porissa. Ilmoittautuminen on alkanut. Tykkimäki midi/mini turnaus on 20.1.2018. Seuravaatetuksen osalta neuvottelut ovat käynnissä ja niistä ilmoitellaan kun ollaan päästy sopimuksiin.
Tässä kohtaa pitää kiittää seuraa sekä pelaajia ja heidän vanhempiaan hyvästä yhtesityöstä. Tulkaa myös jatkossakin vaan juttelemaan koska palaute on tärkeää. Yhdessä saamme seuran kehittymään uudelle tasolle.
Mukavaa syksyn jatkoa!
-Johanna-

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: