Tervehdys kilpakentiltä!

maanantai, marraskuu 6, 2017

Tervehdykset kilpakentiltä,

Viime viikonloppu oli PVS-tennikselle menestyksekäs, sillä voittoja saatiin kahdelta eri paikkakunnalta. Helsingin Myllypurossa pelatussa Smash Subway –kilpailussa Minna-Maria ”Minnis” Karonen, nappasi NC-luokan mestaruuden Poriin. Sarjassa sijoittamattomana pelannut Minnis pystyi ensin kukistamaan toiseksi sijoitetun Sanna Lindqvistin (Smash) 6-3, 6-2 ja finaalissa ykkössijoitetun Marjo Rautvuoren (HLK) 6-3, 1-6, 7-6 (1).
Minnis pelasi myös ND-luokassa, jossa hän pääsi semifinaaleihin asti. Siellä EVS:n Annika Jokimies oli tällä kertaa parempi lukemin 6-2, 6-0. Viikonlopun aikana monta peliä urakoinut porilaisedustajamme oli itse tyytyväinen peliinsä, sillä omien sanojensa mukaan pelaaminen tuntui erittäin hyvältä, kun sai pidettyä henkisen kantin kasassa.

Vaasassa pelatuissa T-61 Vaasa Open -kilpailuissa Marcus ”Make” Stenfors pääsi MA-luokan kaaviossa viimeiselle viivalle. Lauantaina hän voitti STS:n Jaakko Matikaisen 6-2, 6-2 ja kotikisoissa pelaavan Oscar Strandbackin 6-1, 6-2. Sunnuntain finaalissa ykkössijoitettu Juuso Ojanen (KTS) kaatui 6-2, 6-2. Marcus kommentoi olevansa iloinen, että pystyi koko turnauksen läpi pelaamaan omaa peliään ja löytämään vähän kadoksissa olleen ilmeettömän pelaamisensa takaisin heti ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Onnittelut molemmille pelaajillemme.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: