Porin Isänpäiväkisat lähestyy ja seuran kuulumisia

tiistai, marraskuu 7, 2017

Äkkiä aika on vierähtänyt kun marraskuu alkoi jo. Seura on ollut näkyvillä ihan hyvin mm. Porin päivässä olimme mukana tenniksen laji esittelyssä tennishallilla. Mini Pitkiksellä oltiin valmentamassa tennistä. Liikkuva koulun kautta on hyvin käynyt pelaajia viikoittain tennishallilla. Usea koululainen on tutustunut tenniksen lajiin ja usealle lapselle käynti tennishallilla on ensimmäinen kerta. Talentti ryhmä ollaan perustettu pelaajille jotka haluavat kilpailla ja seura tukee toimintaa. Talentissa on 9 pelaaja. Stenforssien Patrick ja Marcus ovat päävastuussa toiminnasta ja muut valmentajat ovat mukana.
Isänpäivän kisa 11-12.11 on lähestymässä. Hienoa on ollut nähdä pelaajien innokkuutta lähteä mukaan kisoihin. Lähtekää ihmeessä paikan päälle seurailemaan pelejä ja kannustamaan! Kisoihin on tullut upeasti ilmoittautumisia. Lauantaina kello:11 eteenpäin Talentti ryhmän vanhemmat ja pelaajat myyvät arpoja ja ostamalla kannatat tärkeää juniorityötä. Pelit on lauantaina 9-23. Sunnuntaina pelit on 9-17.
Mukavaa marraskuun jatkoa!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: