Pikkujoulua Puumailaturnauksena aikuisille ja vanhimmille junioripelaajille 16.12

keskiviikko, marraskuu 15, 2017

Porin verkkopalloseura järjestää aikuisille ja vanhimmille junioripelaajille suunnatun puutennismailoilla pelattavan nelipeliturnauksen. Mukaan mahtuu 32 ensimmäistä ilmoittautunutta, joista tehdään ilmoittautuneiden pelaajien määrän mukaan sopiva määrä lohkoja. Lohkojen voittajien kesken pelataan vielä cup-kaavio, joista ratkeaa koko turnauksen parhaiten yhteen pelannut pari. Kaikki peliparit arvotaan, eli pelikaveria ei tiedä ennen otteluohjelman julkaisua. Ainoina vaatimuksina ovat oma puumaila, 16 vuoden ikä ja halu pitää hauskaa kentällä. Kaikki ottelut pelataan 2-2- tilanteesta yhden erän mittaisina siten, että 6-6 tilanteessa pelataan tie-break seitsemään pisteeseen. Turnauksen osallistumismaksu on 15 €. Otteluohjelma julkaistaan Porin tennishallin ilmoitustaululla ja seuran omilla verkkosivuilla 14.12. Ilmoittautuminen päättyy

Ilmoittautumiset: Marcus.stenfors@icloud.com

P.S.Nyt vaan kaikki mukaan pelailee puumailoilla turnausta. Jos maila uupuu niin laittakaa tietoa ilmoittautuessa niin yritämme hankkia monta laina mailaa turnaukseen. Kaikki vaan rohkeasti mukaan!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: