Porin Isänpäiväkisa pelattiin 11-12.11

perjantai, marraskuu 17, 2017

Porissa nähtiin hyviä tennis pelejä. Kisa järjestelyt sujuivat hyvin. Pelit olivat hyvin aikataulussa. Kisoissa matsin jälkeen tulos laitettiin heti nettiin ajantasalle. Kisakansliassa olleille suuri kiitos avusta. Kisassa pelaajia oli 41 mukana. Poriin jäi kolme ykkös sijaa sarjoista. Patrick Stenfors pelasi vahvalla pelillä voittoon A-luokassa. Eero Kesälä voitti varmoin ottein miesten C-luokan. Minna-Maria Karonen taisteli upeasti naisten C-luokan voittoon.

A1 M 2-p:
1) Patrick Stenfors PVS
2) Marcus Stenfors PVS
3) Osacar Strandback Tennis-61

B1 M 2-p finaali:
Mate Munkacsi ÅLK-Jaakko Matikainen Seinäjoen tennisseura 6-3, 6-3.

C1 M 2-p finaali:
Eero Kesälä PVS- Kimmo Kuvaja Uudenkaupungin Roima 7-6 (5), 7-6 (4).

C1 N 2-p finaali:
Minna-Maria Karonen PVS- Julia Lintu Smash 6-4, 6-1.

Lisää tuloksia www.tennisassa.fi

Tennishallilla toimi Pro shop todella hyvin maittavalla ruualla, hyvällä palvelulla ja mailan jännitykset sujuivat nopeasti. Suuri kiitos heille. Talentti ryhmän pelaajat ja heidän vanhemmat myivät arpoja ja niistä saatiin tuloa ehidän toimintaan. Kiitos jokaiselle ostajalle.

Porin verkkopalloseuran seuraavat kisat:

20.1 Tykkimäki Tour
24.3.-25.3 Porin kisa
8.6-10.6 Porin Ulkokisat
10.8-12.8 Porin kilpailut.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: