Tiedote valmennusryhmien pelaajille ja uusille pelaajille!

keskiviikko, marraskuu 29, 2017

Aika on vierähtänyt todella nopeasti. Syykausi on sujunut hyvin valmennusryhmissä ja ollaan saatu uusia pelaajia ryhmiin. Kausi päättyy 17.12. Loppukauden tapahtumissa jäljellä on vielä mm. lasten pikkujoulut ja puumailaturnaus 16 vuotiaista ylöspäin.

Tulevana viikonloppuna 3.12 on avoimet ovet tennishallilla! Tervetuloa näihin tapahtumiin!

Kevätkausi jatkuu samoilla ryhmillä ja ryhmillä on samat harjoitusajat. Kausi alkaa 8.1.2018. Hiihtolomalla saa omatoimisesti käydä pelaamassa omalla valmennustunnilla ryhmän pelaajien kanssa. Jos koette että haluatte lisää valmennusvuoroja niin laittakaa vaan tietoa minulle johanna.liljegren@pvs.fi.

Oikein hyvää joulunalusaikaa!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: