PVS:N miehet voitti Break Pointin 3-1!

lauantai, joulukuu 2, 2017

Tänään 2.12.2017 pelattiin sarjatenniksen ykkösdivarissa viisi ottelua. Yksi niistä oli Helsingin Tapiolassa pelattu Break Point – PVS. Ykköspelaajien ottelussa helsinkiläisten moninkertainen Suomen mestari Juho Paukku pelasi porilaisten Patrick Stenforsia vastaan. Erittäin kovatempoisessa ottelussa nähtiin huikeita onnistumisia molemmin puolin. Kokeneempana Paukku voitti päivän ensimmäisen ottelun 6-1, 6-3.
Samaan aikaan käynnistyneessä kakkospelaajien ottelussa Break Pointin Konsta Finnilän kanssa kentälle asteli PVS:n Marcus Stenfors. Tänään Marcuksella tuntui onnistuvan kaikki mitä hän vain yritti ja tuloskin kertoi siitä, sillä hän kirjasi tasoittavan pisteen PVS:lle lukemin 6-2, 6-1.
Tämän jälkeen käynnistyi kolmospelaajien ottelu ja nelinpeli. Kaksinpelissä vaiherikkaassa taistelussa Porin Tuomas Manner oli vastustajien Tuomas Juvakoskea parempi luvuin 6-1, 6-4. Juvakoski meinasi saada toisessa erässä käännettyä ottelun kolmanteen erään, mutta Mannerin fiksut ratkaisut olivat lopulta se mikä toi Porille 2-1 johtopisteen. Nelinpelissä molempien joukkueiden ykkös- ja kakkospelaajat asettuivat vastakkain verkon toiselle puolelle. Break Pointin vasurit haastoivat PVS:n oikeakätiset pelaajat kolmen erän mittaiseen taistoon. Poriin saatiin kuitenkin lopulta hyvän syöttö- ja verkkopelityöskentelyn ansiosta kolmas piste ottelun päättyessä 6-1, 5-7, 10-3.
PVS on sarjataulukossa nyt toisena, yhden pisteen Break Pointia jäljessä, mutta Break Point on pelannut yhden sarjaottelun Porin joukkuetta enemmän ja tämän päivän ottelu varmisti keskinäisen ottelun edun omalle joukkueellemme. Seuraavaksi joukkueemme matkustaa Vaasaan 13.01.2018 pelattavassa ottelussa WaTC:ia vastaan. Kotiottelua pääsee paikanpäälle seuraamaan 21.01.2018 klo 13, jolloin vieraaksi Helsingistä saapuu Smashin joukkue.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: