PVS:n divarijoukkue voitokas Vaasassa 13.1.2018!

sunnuntai, tammikuu 14, 2018

PVS:n divarijoukkue voitokas Vaasassa (13.1.2018)

Tänä viikonloppuna ykkösdivarissa pelattiin kolmella eri paikkakunnalla ja edustusjoukkueemme pääsi vierailulle toiseen länsirannikon kaupunkiin Vaasaan. PVS:n miehet haluavat myöhemmin keväällä olla mukana nousukarsinnoissa SM-liigaan ja sen he osoittivat ottamalla 3-1 voiton WaTC:n joukkueesta.
Ykköspelaajien ottelussa Patrick Stenfors voitti jälleen vakaalla pelillä WaTC:n ykkösmiehen Ilkka Mäkelän luvuin 6-3, 6-2. Kakkospelaajien taistossa Marcus Stenfors voitti kotijoukkueen Isac Lindenin pelastettuaan yhden ottelupallon viimeisen erän tie-breakessa. Loppuluvuiksi kirjattiin 7-5, 3-6, 11-9. Kolmosten ottelussa Juuso Lymy taipui vaasalaiselle Jonathan Ånäsille 1-6, 2-6. Selkeä tulos ei kuitenkaan kerro, miten hyvää tennistä ottelun aikana nähtiin. Ånäs pystyi tällä kertaa ratkaisemaan ottelun edukseen varmemmalla pelillään.
Ratkaisua voitosta tai tasapelistä lähdettiin hakemaan nelinpelistä. Patrick ja Marcus hoitivat voiton kotiin parista Mäkelä/Ånäs luvuin 3-6, 7-5, 10-2.
Edustusjoukkueellamme on runkosarjassa nyt enää kaksi kotiottelua jäljellä. Seuraava pelataan jo ensi viikon sunnuntaina klo 13 Isomäen tennishallilla, jolloin vieraiksi saapuu Smash-Helsingin toinen joukkue Smash 2. Kaikki mukaan paikalle kannustamaan PVS:n joukkue voittoon. Onnittelut joukkueelle. Kiitos Marcus Stenforssille tästä jutusta!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: