Vilkas tennisviikonloppu Porissa!HUOM divari peli alkaa siirtyi alkamaan 14!!

keskiviikko, tammikuu 17, 2018

Tulevana viikonloppuna 20.-21.1. PVS järjestää Porissa useita tapahtumia.

Lauantaina tennishallin valtaa kello 10-16 välisenä aikana 5-11 vuotiaat juniorit kun Tykkimäki Mini- ja Midikisat käynnistyy. Näissä kisoissa kilpauraansa aloittelevat juniorit pelaavat normaalia tenniskenttää pienemmällä kentällä ja myös normaalia tennispalloa hitaammalla pallolla. Pelijärjestelmä takaa kaikille paljon pelejä ja kokemus kisapelaamisesta karttuu. Pelaajia on tulossa kisoihin noin 50 joten vilinää ja vilskettä hallilla varmasti riittää!

Sunnuntaina sitten päästetään irti PVS:n jo kokeneemmat kilpailijat kun PVS ykkösjoukkue pelaa 1-divisioonan sarjapelit Helsinkiläistä Smash2 joukkuetta vastaan. Peleihin lähdetään ”ykköskokoonpanolla”, eli kello 14.00 alkaen kentillä nähdään Patrick Stenfors, Marcus Stenfors sekä Tuomas Manner. Joukkue on omassa lohkossaan hienosti kärkipaikalla ja voitto sunnuntain peleistä tarjoaisi mahdollisuuden päästä nousukarsintoihin tennisliigaan! Kaikki siis joukolla katsomaan Porin parasta tennistä ja kannustamaan PVS voittoon!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: