Tykkimäki Tour Lounais-Suomi 20.1.2018 Porissa!

sunnuntai, tammikuu 21, 2018

Tykkimäki Tour Lounais-Suomi 20.1.2018 Porissa
PVS kiittää kaikkia reippaita ja innokkaita pelaajia hienosta Tykkimäki Tour Lounais-Suomi osakilpailusta! Porin tennishallilla taisteli lauantaina klo 9-16 ensin miditennispelaajat, jonka jälkeen minitennispelaajat. Jokainen pelaaja sai pelata päivän aikana monta ottelua ja katsojille riitti jännitettävää, kun hienoa junioritennistä oli tarjolla mideissä kuudella kentällä ja mineissä yhdeksällä kentällä. Yhteensä kisassa oli mukana 26 miditennisjunioria ja 28 minitennispelaajaa. Alkulohkojen parhaat pelaajat pääsivät taistelemaan mitaleista pääsarjaan, kun loput jatkoivat jatkosarjaan, joten lauantaipäivän aikana pelasimme sekä lohko-, että cupkaaviot. Pelaajien apuna toimivat joka kentällä tuomari, joka huolehti pelin sujumisesta. Jokainen pelaaja näytti hienoa ja reilua urheiluhenkeä ja sai tapahtuman onnistuneeksi omalla toiminnallaan. Tästä syystä jokainen pelaaja sai kisoista muistoksi myös osallistumismitalin, sadeviitan ja sukulakun. Pääsarjojen pelaajille jaettiin tämän lisäksi myös kulta, hopea ja pronssimitalit. Pelaajien kesken arvoimme vielä yhteensä kuusi Tykkimäki lahjakorttia ja kahdeksan karkkipussia. Kiitos jokaiselle tuomarille hyvästä toiminnasta, kilpailunjohtajalle kisojen järjestämisestä, hallihenkilökunnalle maittavan kisalounaan mahdollistamisesta ja ennen kaikkea jokaiselle pelaajalle ja hänen tukijoukoilleen kisoihin osallistumisesta. Tämä onnistunut osakilpailu piti sisällään hienoa heittäytymistä, tiukkaa taistelemista ja ennen kaikkea tenniksen riemua!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: