PVS:n juniorit kisailivat viikonloppuna!

tiistai, helmikuu 13, 2018

Tenniksen täyteinen viikonloppu on takana divarijoukkueemme lisäksi monella junioripelaajalla. Seuramme juniorit Maxim, Tilde ja Tianna olivat kaikki edustamassa hienosti seuraamme sekä Turussa, että Tampereella.
Turussa pelatuissa Tykkimäki Midi&Minitennistour Lounais-Suomen osakilpailuissa Tilde Matalamäki ja Tianna Levänen saivat taistella monia tiukkoja matseja Midi-luokassa, vaikka mitaleja ei Poriin matkannutkaan. Tilden mukaan kaikki lyönnit sujuivat tasaisen varmasti ja hän pelasi todella hyvin, mikä jätti hänelle myös hyvän fiiliksen kisoista kokemuksena. Tiannan mukaan lentolyönnit ja syöttö onnistui hänen peleissään ja myös Tiannan mielestä oli kivaa ja nautinnollista pelata. Molemmilla tytöillä oli yhden päivän aikana useampia otteluja ja mukaan tarttui sekä voittoja että tappioita, mutta ennen kaikkea tiukkoja taisteluja ja hienoja pelitilanteita!
Tampereella starttasi Luokkamestaruussarjan ensimmäinen osakilpailu, jossa MD-luokassa pelasi seuramme Maxim Norräng. Nuoresta iästään huolimatta Maxim pelasi erittäin vakuuttavasti miesten sarjassa ja nappasi ensimmäiseltä kierrokselta loistavan 6-1, 6-1 voiton. Toisella kierroksella vastaan asteli seitsemänneksi sijoitettu Markku Niemelä, jolle Maxim joutui taipumaan 1-6, 4-6. Maximille jäi kuitenkin erittäin hyvä fiilis kisoista ja hän on tyytyväinen varsinkin hyökkäyslyönteihinsä. Tampereelta matkasi Maximille mukaan myös ensimmäinen kisapelin voitto, lämpimät onnittelut siitä!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille, tästä on jokaisen hyvä jatkaa kohti uusia kisakoitoksia!💪🏻

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: