Tärkeää asiaa PVS:n jäsenmaksusta!

sunnuntai, maaliskuu 4, 2018

Seura käy läpi tennisrekisteristä PVS:n jäsenten yhteystietoja. Suomen tennisliiton ylläpitämä vanha rekisteri ajetaan uuteen toiminnanohjausjärjestelmään. Jos ette ole saaneet yhteydenottoa sähköpostitse syykauden 2017 aikana niin toivomme teidän ottavan yhteyttä sähköpostilla johanna.liljegren@pvs.fi. Usealla PVS:n jäsenellä tiedot ovat puutteellisia. Tarvitsemme rekisteriin tiedot osoitteesta, puhelinnumeron, syntymävuoden ja sähköpostiosoitteen. Osoitemuutokset kannattaa aina tehdä meille henkilökohtaisesti, kun emme saa niitä väestörekisteristä. Valmennusryhmien pelaajilla on tiedot päivittyneet järjestelmään. Tennisliitto laskuttaa jokaisesta rekisterissä olevasta pelaajasta jäsenmaksut seuralta. Seura laskuttaa jäseniltä jäsenmaksun liiton pelaajarekisterin mukaan. Ne seuran jäsenet, jotka eivät aio jatkaa PVS:n jäsenyyttä, ilmoittakaa se minulle sähköpostilla.
Odotamme tietoja jäsenistöltä 11.3.2018 mennessä.
Miksi olla seuran jäsen?
Seuran jäsenmaksu on tukimaksu ja tuki ohjautuu juniorityöhön. Seuran jäsenten määrä ratkaisee ulkopuolisten tukien haussa ja tukirahalla saadaan kehitettyä seuran toimintaa. Seuran toiminta on tärkeä asia Porin tennikselle. Porin verkkopalloseuran aktiivinen toiminta on tärkeää Porin tennishallille ja näin saadaan säilytettyä tenniksen pelaaminen talvellakin.
PVS seuran vuoden jäsenmaksu aikuisella 35 € ja junioreilla 25 €.
– Osallistumisoikeuden STL:n kisoihin
– Jäsenenä voit osallistua valmennukseen ja koulutukseen
• Lasten tenniskoulussa
• Kilpajuniorivalmennuksessa
• Aikuisten tenniskoulussa
• Tuomari-, toimitsija-, valmentaja- ja kilpailunjohtajakoulutuksessa
-PVS tarjoaa
• Seuraotteluja
• Tapahtumia

-Lisäksi saat alennusta mm.
– Kun Porin Verkkopalloseuran jäsen käy Original Sokos Hotel Vaakuna Porissa aamiaisella, saa hän sen hintaan 12€ / hlö (norm. 18€ / hlö). Hänen pitää vain kertoa, että kuuluu seuraan.
Aamiainen on tarjolla arkisin 6.00-9.30, lauantaina 7.00-11.30 ja sunnuntaina ja juhlapyhinä 7.30-13.00.
-Lisäksi
– PVS:lle on tulossa seuravaatetus Wilson mallistosta. Vaatteet tulevat edullisemmaksi jäsenille.
Jäseneksi liittyminen
• Laita sähköpostia johanna.liljegren@pvs.fi ja kirjoita viestiin nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti ja syntymäaika.
Lähde seuran jäseneksi ja tue seuran toimintaa!
Kevätterveisin Johanna

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: