PVS:n miehet nousivat Tennisliigaan!

sunnuntai, maaliskuu 18, 2018

Viikonloppuna Tampereella pelattiin Tennisliigan karsintoja. Näihin karsintoihin osallistui 4 joukkuetta; kaksi Tennisliigasta ja kaksi 1-divisioonasta. PVS oli aiemmin voittanut divisioonassa oman lohkonsa ja ansainnut paikan kauden päätöspeleihin. PVS sai peleihin jalkeille parhaan kokoonpanon eli Patrick Stenfors, Marcus Stenfors ja Tuomas Manner. Pelit käynnistyivät jo perjantaina ja saaliina oli tuolta päivältä kaksi voittoa neljästä pelistä. Lauantaina joukkue taisteli hienosti mutta todella tiukoista otteluista huolimatta voittosarakkeeseen ei tullut lauantaina merkintöjä. Asetelma sunnuntain peleihin oli selvä, voittamalla kaikki neljä peliä olisi vielä mahdollista tarrata kiinni toiseen tilaan ja lunastaa ensimmäistä kertaa seuran historiassa paikka miesten korkeimmalta sarjatasolta. Koko joukkue pelasi mielettömän päivän ja kaikki pelaajat loistivat kentällä. PVS ei hävinnyt sunnuntaina erääkään eli 4 peliä päättyivät kaikki 2-0. Kun muut pelit menivät vielä sopivasti niin tämä varmisti nousun Tennisliigaan.

PVS kiittää pelaajia ja taustajoukkoja hienosta kaudesta, ensi syksynä sisäkausi jatkuu Tennisliigassa! PVS hallikauden joukkueessa on tällä kaudella pelannut myös Juuso Lymy, Tampereella joukkueen kapteeneina toimivat Viljami Laine ja Pasi Matalamäki.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: