Vappupäivänä tiistaina ei valmennuksia

keskiviikko, huhtikuu 25, 2018

Pyhäpäivinä ei ole PVS valmennusta ja ensi tiistaina vappuna siis on seuraava tällainen päivä. PVS vuorot ovat kuitenkin voimassa valmennustuntien aikoina. Halukkaat valmennettavat voivat tulla hallille oman valmennusvuoron aikaan katsomaan olisiko pelikavereita tai sopia oman ryhmän jäsenten kanssa jo etukäteen pelaamisesta. Hallilla voidaan katsoa ketä on paikalla ja millaisia järkeviä peliporukoita saa aikaiseksi. Tavoitteena olisi, että kentät eivät olisi tyhjillään. Epäselvyyksien välttämiseksi todetaan vielä, että vuorot eivät ole automattisesti kenenkään valmennettavan ”omaisuutta” vaan kaikkien paikalle tulevien käytössä ja toiveena on että kaikki pääsevät pelaamaan sopivassa porukassa!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: