Ulkokentät

keskiviikko, toukokuu 9, 2018

Tilanne ulkokentillä etenee hyvään suuntaan. Tänään saatiin kovat plexi-kentät pelikuntoon ja kentät avautuvat varattaviksi huomisesta torstaista 10.5. lähtien. Ulkokenttien tuntihinnat pysyvät ennallaan viime vuoteen verrattuna ja vakiovuorojenkin hinnat käytännössä ovat vanhalla tasolla kun kausi myös massakentillä saadaan näillä näkymin käyntiin ensi viikolla. Massakentät ovat vielä sen verran pehmeät, että niitä ei ihan vielä uskalleta avata. Ulkokenttien vastuuhenkilönä aloittaa työt huomenna Jani Hiekkanen (puh: 050-4111687‬) ja hän vastaa kenttien kunnossapidosta ja käytön valvonnasta. Aina ennen kentälle menoa tulee olla tehtynä varaus sähköiseen järjestelmään kuten aiemminkin. Vuoroja voi varata kello 8-22 välillä ja muina aikoina kentät on lukittu.

Irtovuorot varataan vanhaan tapaan sähköisestä varausjärjestelmästä osoitteessa:
https://www.slsystems.fi/porintennishalli

Pyydämme kaikkia tarkistamaan, että käyttäjätunnuksenne sähköposti on ajan tasalla. (kirjautumisen jälkeen näkyy kohdassa ”omat tiedot”)

Irtovuorojen hinnat kesä 2018:
Kentät 1-2 (plexi): 10 euroa/tunti
Kentät 3-5 (massa): 12 euroa/tunti

Vakiovuorojen kesä 2018 hinnat/tunti:
Kentät 1-2 (plexi): 150 euroa/kesä
Kentät 3-5 (massa): 180 euroa/kesä

Mikäli haluat varata vakiovuoron niin lähetä alla olevat tiedot sähköpostitse osoitteeseen:
vakiovuorot@pvs.fi

Vakiovuorojen hinnat on mietitty edullisiksi suhteutettuna kesäkauden pituuteen ja vuorojen (pelikelpoisten viikkojen) määrään. Näin ollen sateen sattuessa ei ole mahdollista saada hyvitystä vakiovuoron hinnasta tai korvaavaa vuoroa. Tennishallin sisäkenttien toiminta ei ole enää hallin myynnin jälkeen PVS:n hallinnoimaa ja näin ollen korvaavaa vuoroa ei ole mahdollista saada myöskään sisältä. Uskomme silti vakaasti, että vakiovuoron varaavat saavat hyvän vastineen rahoilleen ja paljon ”kuivia” pelitunteja ulkokentillä.

HUOM:
ulkokenttien toiminta ja varausjärjestelmä/varaukset ovat PVS:n pyörittämää toimintaa. Tennishalli ei hoida ulkokenttiin liittyviä käytännön asioita eikä varauksia. Ulkokenttiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä PVS:n työntekijöihin alla olevassa järjestyksessä:

1) Jani Hiekkanen (p. 050 411 1687‬)
2) Johanna Liljegren (p. 040 042 9090‬ tai johanna.liljegren@pvs.fi)

Irtovarauksia emme kuitenkaan voi hoitaa puhelimitse. Nämä varaukset tulee tehdä sähköisen järjestelmän kautta!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: