4-5 massakentät avattu

tiistai, toukokuu 15, 2018

Massakenttiä on kunnostettu ja kasteltu nyt ahkerasti ja 4-5 kentät ovat jo niin hyvässä kunnossa, että ne avataan pelaajille huomisesta keskiviikosta lähtien. Kentät ovat siis varausjärjestelmässä nyt varattavissa. Aiempaan tapaan edellytyksenä kentällä menemiselle on vuoron varaaminen varausjärjestelmän kautta. PVS ulkokenttävastaava Jani Hiekkanen on aloittanut työt ja kenttien hoidon lisäksi hän valvoo, että varaukset on asianmukaisesti hoidettu. Massakenttä 3 on vielä jonkin verran pehmeä ja sitä huolletaan nyt lähipäivinä. Mikäli kaikki menee suunnitellusti niin myös kolmoskenttä saadaan ensi viikolla käyttöön. Muistakaa, että massakentillä ei saa pelata lenkkareissa vaan ainoastaan tenniskengät käyvät. Muuten kenttä kärsii heti ja menee kuopille. Muistutamme myös, että massakentillä aina vuoron jälkeen tulee vanhaan tapaan kenttä kunnostaa (oikean tavan ja järjestyksen tähän voit tarkistaa massakentillä olevista ohjetauluista). Hyviä kesäpelejä kaikille ja toivotaan, että lähipäivien kelejä piisaa tänä kesänä paljon!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: