SYÖPYKÄT PVS:N VIERAANA

lauantai, lokakuu 13, 2018

PVS järjesti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa tänään liikunnallisen aamupäivän Satakunnan Lapsisyöpäpotilasperheiden kerholle. Kerhon tavoitteena on koota yhteen satakuntalaisia syöpäsairauksiin sairastuneiden lasten perheitä ja järjestää heille mm. yhteistä virkistystoimintaa. Kun ajatus järjestää lapsipotilaille tennispainotteista tapahtumaa saatiin, se otettiin innolla vastaan ”Syöpyköissä”. Myös seuran valmentajat ja muu henkilökunta olivat heti ajatuksessa täysillä mukana.

Käytännön asiat saatiin järjestymään ja hyvän asian puolesta saatiin mukaan myös monia yhteistyökumppaneita. Aamupäivä sujui tenniksen, sulkapallon, bicketballin ja lautapelejen merkeissä. Pulla, mehu ja keksit maistuivat myös ja lopuksi kaikki lapset saivat mukaansa yllätyslahjat. Kaikki sujui hienosti ja näimme tennishallilla iloisia ja aktiivisia lapsia. Kiitos kaikille innokkaille päivään osallistuneille lapsille sekä tapahtuman järjestelyihin osallistuneille. Ja iso kiitos myös yhteistyökumppaneille:

K-market Pihlava
Porin Hitsauslaite
Tactic
Porin Leipä
Porin tennishalli
Wilson

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: