Tennisliigaa Porissa 18.11.

tiistai, marraskuu 6, 2018Toivotamme kaikki tervetulleeksi seuraamaan suomalaista huipputennistä kotihallillemme, kun PVS kohtaa tennisliigan ensimmäisessä ottelussaan pääkaupunkiseudulta tulevan GT:n sunnuntaina 18.11.2018 klo 12.30 alkaen!

Tulevassa kohtaamisessa on tiedossa kolme kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Paikalla on luvassa infoa tenniksen säännöistä katsomisen helpottamiseksi, joten ottelut ovat myös hyvä tapa tutustua kilpatennikseen!

Porin joukkueessa pelaa tuttuja kasvoja, kun valmentajinakin tutuiksi tulleet Marcus ja Patrick Stenfors pääsevät näyttämään kivenkovaa osaamistaan. Heidän lisäkseen PVS:n joukkueeseen kuuluvat Tuomas Manner ja Oskar Nurmio, kapteenina toimii Viljami Laine. Ennen liigapelaajien kohtaamista kentällä tennistaitojaan esittelevät seuramme taitavat mini&miditennispelaajat klo 11.30 alkaen.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: