Porin sisäkisat pelattiin viikonloppuna!

torstai, marraskuu 15, 2018

Kisoissa oli mukana 55 osallistujaa. Suuret kiitokset pelaajille, hallin henkilökunnalle ja kisatoimiston henkilökunnalle. Kisat sujuivat hyvin.

Miesten B-luokan voittaja Eemil Salakari TaTs ja toiseksi tuli Kari Kärkkäinen TaTs. Miesten C-luokan voittaja Mikko Lehtonen HUTE ja toiseksi tuli Leo Stenlund ÅLK. Naisten C-luokan voittaja Emma Virtanen ÅLK ja toiseksi tuli Ella Salonen TVS. Miesten D-luokan voittaja Robert Kiuru Variston tennis ja toiseksi tuli Eemil Pasanen GT.

PVS:n omia pelaajia oli runsain joukoin mukana kisailemassa! Tulokseksi jäi kaksi pronssia, Viljami Laineelle MB-luokassa ja Minna-Maria Karoselle NC-luokassa. Mitalien lisäksi seuramme pelaajat saivat ennen kaikkea arvokasta pelikokemusta!
www.tennisassa.fi on nähtävillä kaaviot kisoista.
Suuret onnittelut mitalisteille!

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: