Tenniksentäyteinen viikonloppu Porissa

sunnuntai, joulukuu 9, 2018

Viikonloppuna PVS sai Poriin vieraaksi kaksi seuraa pääkaupunkiseudulta. Lauantaina Variston tennistä vastaan ykkösten pelissä Patrick Stenfors haastoi venäläisen Mikhail Elginin. Kokenut venäläinen vei pelin 2-0 varsinkin hyvin toimineen yhdenkäden rystynsä ansiosta. Kakkosten pelissä nähtiin trilleri kun siinä ratkaisua haettiin supertiebreakistä. Lopulta Marcus Stenfors toi Porille pisteen Ilari Vesasta vastaan voittaen tiebreakin 10-5. Kolmosten pelissä PVS:n Tuomas Manner joutui taipumaan Aleksi Löfmania vastaan lukemin 5-7, 1-6. Nelinpelissä duo Elgin/Vesanen toi vierailijoille kolmannen pisteen kun M. Stenfors/Manner joutuivat taipumaan suoraan kahdessa erässä. Lukemat siis 3-1 VarTe:lle.

Sunnuntaina oli vuorossa Sata-Tennis. Suomen tennisrankingin tilastoykkönen Harri Heliövaara ja Patrick kohtasivat ykköspelaajien ottelussa. Heliövaara näytti miksi keikkuu jatkuvasti tilastojen kärjessä ja hyvästä taistelusta huolimatta ottelu Sata:lle 6-3, 6-3. Kakkosten välienselvittelyssä Marcus jatkoi voitokkaita otteita ja sai hyvän päänahan Sata:n Roope Kailaheimosta. Voitto PVS:lle lukemin 6-4, 6-4 kun Marcus sai molemmissa erissä 4-4 tilanteissa murrettua Kailaheimon syötön ja onnistui sitten perään pitämään oman syöttönsä. Kolmosten ottelussa Tuomas Manner hoiti PVS:lle pisteen vakuuttavalla pelillä Ilja Orretta vastaan, lukemat 6-1, 6-3. Nelinpelistä kotijoukkueelle jäi harmiteltavaksi ensimmäisen erän kolme hukattua eräpalloa kun Sata-Tennis vei nelurin lopulta 7-5, 6-2 Heliövaara/Kailaheimo parilla M. Stenfors/Manner paria vastaan. Pisteet sunnuntaina tasattiin siis 2-2. Tilastoista selviää, että pelit todella olivat tasaisia, sillä myös erävoitot tasasn 4-4 sekä myös voitetut geimit tasan 37-37!

Nyt tennisliigassa PVS:n osalta joulutauko ja ottelut jatkuvat vieraspelillä Turussa TVS:ää vastaan 12.1.2019. Sunnuntaina 13.1. seuraava ja viimeinen kotiottelu Smashia vastaan.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: