Suru uutinen Jarkko Kantonen on kuollut

maanantai, joulukuu 17, 2018

Muistokirjoitus

Suruviestinä joudumme ilmoittamaan, että Porin Verkkopalloseuran pitkäaikainen jäsen Jarkko Kantonen on kuollut. Hän menehtyi 7.12.2018 vakavaan nopeasti edenneeseen sairauteen. Heinäkuussa alkaneen keuhkokuumeen taustalta alkoi syksyn kuluessa löytyä pahanlaatuinen sairaus, mikä vei voimat nopeasti. Vuoden 2019 loppiaisena olisi tullut 73 ikävuotta täyteen. Jarkko oli ”tennisnarkomaani”, nukkuikin melkein tennismailat kädessä. Hän oli aina valmiina pelaamaan, jos joku pyysi pelikaveria niin vastaus oli aina ”hetkinen niin tulen”. Sairaalajaksojen välilläkin, kun oli vielä toivoa paranemisesta, hän ehti pelailla.
Talkoomiehenä Jarkko hoiteli massakenttiä monet vuodet ja joskus sai jopa kiitostakin. Jarkko oli todella avulias kaveri ja otti muut huomioon. Liikunta oli hänelle kaikki kaikessa, erityisesti tennis ja pyöräily. Hänet tunnisti kesäisin pyörän päältä aina ilman paitaa. Voitto ei Jarkolle mitään meinannut, kunhan vain pelata sai. Tärkeintä oli kavereiden tapaaminen.
PVS tarvitsisi tuollaista miestä vieläkin, mutta aika oli hänen lähteä. Tennisväki jää kaipaamaan Jarkkoa.
Kirjoittajat ystävä Timo Malin ja tytär Marjaana Vitikka

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: