Viikonlopun Liigapelit

tiistai, tammikuu 15, 2019

Viikonloppuna pelattiin taas tuplakierrokset tennisliigaa. Lauantaina PVS suuntasi Turkuun TVS:n vieraaksi. Tarkemmat otteluselostukset ja tulokset löydät liigan sivuilta tästä. PVS:lle siis yksi piste kun Tuomas Manner voitti kolmospelaajien välisen taiston. Nelinpelissä nähtiin pitkä ja tiukka vääntö. Ennen kuin TVS sai käännettyä ottelun itselleen he pelastivat mm. 12 eräpalloa ja tiebreak kesti todella pitkään ja ratkesi vasta lukemissa 18-16.

Sunnuntaina oli vuorossa sarjan viimeinen kotipeli Porissa. Vieraaksi saapui Smash Helsingistä. Saimme seurata hienoa ja jännittävää tennistä. Satakunnan kansan juttu päivästä löytyy täältä. Pisteet sunnuntailta tasattiin 2-2 ja voittoihin ylsivät Marcus ja Tuomas omissa kaksinpeleissään. Nelinpeli on jälleen todellinen jännitysnäytelmä. Ratkaisu tuli vasta supertiebreikissä Smashin eduksi ja sitä ennen myös PVS:llä oli ottelupallo.

Kahden viikon päästä pelataan viimeiset kierrokset ja niissä on paljon panosta. Tennisliigan sarjatilanne löytyy täältä. PVS:n tavoitteena on välttää viimeinen sija ja suora putoaminen ja tähän on hyvät mahdollisuudet. Viimeinen ottelu pelataan Tampereella TaTs:a vastaan ja näissä peleissä voi pitkälti ratketa 8-10 sijat. PVS toivoo, että mahdollisimman moni pääsisi Tampereelle mukaan joukkuetta kannustamaan. Siksi PVS järjestää yhteisen, ilmaisen kuljetukset peleihin PVS jäsenille. Alle 18 vuotiaiden junioreiden huoltajien ei tarvitse olla jäseniä lähteäkseen mukaan. Paikkoja on tarjolla 33 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Johannalle sähköpostiin.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: