Nelurikisat peruttu ja huomioitavaa koronavirukseen liittyen

torstai, maaliskuu 12, 2020

Koronavirusepidemian vuoksi on tänään tehty valtakunnan tason linjauksia. Tennisliitto on päättänyt, että kansallinen kilpailutoiminta keskeytetään 5.4. asti. Näin ollen 15.3. pidettäväksi suunniteltu nelurikisa Porissa joudutaan peruuttamaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia, mutta terveyteen liittyvät asiat ymmärrettävästi menevät kilpailutoiminnan edelle. Tennisliitto on luvannut palauttaa maaliskuussa mahdollisesti ässän kautta jo aiemmin maksetut kilpailumaksut.

PVS seuraa aktiivisesti valtakunnallista tilannetta ja suosituksia. Valmennustoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti mutta suositusten mukaan kehoitamme välttämään tarpeetonta ”lähikontaktia” eli esim. kättelemistä ja halaamista. Tiedotamme näillä sivuilla heti mikäli tilanteeseen tulee muutosta.

Tennisliitto ja PVS korostaa käsi- ja yskimishygienian merkitystä kaikessa toiminnassa. Suosittelemme seuraamaan myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia.