PVS valmennustoiminta keskeytetään 29.3. asti

lauantai, maaliskuu 14, 2020

PVS:n hallitus on tänään päättänyt, että koronaviruksen leviämisen estämiseksi tennisvalmennus keskeytetään kahden viikon ajaksi. Valmennusryhmien kenttävaraukset Porin Tennishallilla ovat silti voimassa ja ryhmän jäsenten käytettävissä. Omalle vuorolle voi siis halutessaan mennä omalla vastuulla pelaamaan. Tennishalli on avoinna normaalisti ja hallilla on tehostettu tilojen desinfiointia. Tennishalli toivoo, että pelaajat pesevät kätensä huolellisesti ennen ja jälkeen vuoron.

Pahoittelemme asiasta koituvaa harmia. Päätöksellä seura haluaa osaltaan estää koronaviruksen leviämistä ja korostamme, että seuralle jäsenten terveys on tärkein asia. Seuraamme tiiviisti tilanteen kehitystä sekä Valtioneuvoston, THL:n ja Suomen Tennisliiton ohjeita asiasta.

Valtioneuvoston ohjeistus

Tennisliiton ohjeet seuroille