VALMENNUSTOIMINTA KESKEYTETTY 13.4. ASTI

maanantai, maaliskuu 16, 2020

Suomen valtioneuvosto tiedotti tänään mittavista lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen johdosta. Suomen Tennisliitto on tämän jälkeen julkaissut uudet suositukset. PVS noudattaa ohjeistusta ja valmennustoiminnan keskeytys jatkuu näin ollen 13.4 asti.

PVS seuraa tilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeita tiiviisti. Tiedotamme asiaan liittyen seuran nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostiviestein.

Valmennusryhmien kenttävaraukset Porin Tennishallilla ovat silti voimassa ja ryhmän jäsenten käytettävissä. Omalle vuorolle voi siis halutessaan mennä omalla vastuulla pelaamaan. Tennishalli on avoinna normaalisti ja hallilla on tehostettu tilojen desinfiointia. Tennishalli toivoo, että pelaajat pesevät kätensä huolellisesti ennen ja jälkeen vuoron.

Pahoittelemme asiasta koituvaa harmia. Päätöksellä seura haluaa osaltaan estää koronaviruksen leviämistä ja korostamme, että seuralle jäsenten terveys on tärkein asia.

Suomen Tennisliiton ohjeet

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) info ja ohjeet