HALLIVALMENNUS EI ENÄÄ JATKU

lauantai, huhtikuu 4, 2020

Koulujen sulkutilanne jatkuu uusimpien tiedotteiden mukaan vähintään 13.5. asti. Tämänkin jälkeen todennäköisesti rajoituksia harraste- ja valmennustoiminnalle jatketaan koronaviruksen takia. PVS on päättänyt, että kevätkauden hallivalmennusta ei enää jatketa. Kesän valmennuksien osalta lähetämme toukokuussa kaikille kyselyä halukkuudesta osallistua kesävalmennukseen, jos sellaista päästään järjestämään kesän jossain vaiheessa.

Kevätkauden valmennusmaksut on jo aiemmin lähetetty ja maksettu. PVS hyvittää valmennettaville osan valmennusmaksuista kun valmennuksia ei valitettavasti ole pystytty järjestämään. Hyvitysten tekeminen on hidasta käsityötä ja tämän vuoksi seuralla on toiveena / ehdotuksena seuraavaa. Jos valmennettava ei halua nyt keväällä rahaa takaisin vaan raha jää ”sisään” seuraan niin syksyn hallivalmennuksesta hyvitetään isompi summa. Tässä lista summista eli ensin rahallinen hyvitys ja sen perässä isompi summa, joka hyvitettäisiin 2020 syksyn valmennusmaksuista.

Juniorit:
1 tunti viikossa: 150 € / 200 €
2 tuntia viikossa: 285 € / 380 €

Aikuiset:
1 tunti viikossa: 165 € / 225 €
2 tuntia viikossa: 325 € / 435 €

Toiveena luonnollisesti olisi, että mahdollisimman moni valitsisi jälkimmäisen vaihtoehdon, eli jättäisi rahan nyt seuraan sisälle. Pyydämme niitä valmennettavia, jotka haluavat rahan takaisin ilmoittamaan asiasta sähköpostitse 19.4 mennessä. Viestiin tietona tilinumero, valmennustuntien määrä, maksun saajan nimi sekä valmennettavan nimi, jos se on eri kuin maksun saaja.
Viesti lähetetään osoitteeseen: valmennus@pvs.fi

Maanantaista 6.4. eteenpäin poistuu mahdollisuus käyttää oman ryhmän kenttävarausta kun seuran vakiovuorot vapautetaan yleiseen myyntiin. Valmentajien kanssa on kuitenkin päätetty, että tiistai päivälle jätetään 3 vuoroa seuran juniorien käyttöön – kello 16-19 kenttä 2. Näillä vuoroilla voi käydä pelaamassa ja sopia itse peliseuraa toisista junioreista. Korkeintaan 4 pelaajaa / vuoro.

Kaikesta huolimatta PVS toivottaa kaikille hyvää ja liikunnallista kevättä!