Ulkokentät 2020

keskiviikko, huhtikuu 22, 2020

ULKOKENTTIEN TENNISVUOROT KESÄLLÄ 2019

Irtovuorot varataan vanhaan tapaan sähköisestä varausjärjestelmästä osoitteessa:
https://www.slsystems.fi/porintennishalli

Pyydämme kaikkia tarkistamaan, että käyttäjätunnuksenne sähköposti on ajan tasalla. (kirjautumisen jälkeen näkyy kohdassa ”omat tiedot”)

Irtovuorojen hinnat 2020:
Kentät 1-2 (plexi-alusta): 10 euroa/tunti Kentät 3-5 (massa): 12 euroa/tunti

Vakiovuorojen hinnat/tunti 2020:
Kentät 1-2 (plexi-alusta): 150 euroa/kesä Kentät 3-5 (massa): 180 euroa/kesä

Mikäli haluat varata vakiovuoron niin lähetä alla olevat tiedot sähköpostitse osoitteeseen vakiovuorot@pvs.fi

Vakiovuorojen hinnat on mietitty edullisiksi suhteutettuna kesäkauden pituuteen ja vuorojen (pelikelpoisten viikkojen) määrään. Näin ollen sateen sattuessa ei ole mahdollista saada hyvitystä vakiovuoron hinnasta tai korvaavaa vuoroa. Mikäli haluat pelata sisällä joudut varaamaan vuoron erikseen sinne. Uskomme silti vakaasti, että vakiovuoron varaavat saavat hyvän vastineen rahoilleen ja paljon ”kuivia” pelitunteja ulkokentillä.

HUOM:
Ulkokenttien toiminta ja varausjärjestelmä/varaukset ovat PVS:n hallinnoimaa toimintaa. Tennishalli ei hoida ulkokenttiin liittyviä käytännön asioita eikä varauksia. Ulkokenttiin liittyvissä asioissa pyydämme siis olemaan yhteydessä PVS:ään ensisijaisesti sähköpostitse. Irtovaraukset tulee tehdä sähköisen varausjärjestelmän kautta.


OHJEET PELAAJILLE KORONATILANTEEN JOHDOSTA