Massakenttien kunnostustyöt aloitettu

sunnuntai, toukokuu 3, 2020

Yöpakkaset ovat jääneet toivottavasti jo taakse ja tänään aloitettiin massakenttien kunnostus. Isompana ”remonttina” massakentillä tehdään nyt tänä keväänä viivojen uusiminen. Osa kentistä on vielä aika pehmeitä mutta neloskenttä näyttää jo lupaavalta ja sen viivat vaihdetaan ensin. Työt jatkuvat ensi viikolla ja mikäli yllätyksiä ei tule niin tämä kenttä voidaan saada pikaisesti jo pelikuntoon! Muiden kenttien osalta tehdään valmisteluja ja peruskunnostusta ja näidenkin kenttien uudet viivat koitetaan saada pikapuolin kuntoon. Tietoja kenttäprojektin etenemisestä ja kenttien avautumisesta tulee tänne seuran nettisivuille sekä someen. Ja muistutuksena, että kovat ulkokentät 1-2 ovat siis jo auki eli lämpimistä päivistä pääsee jo ulos tenniksen pariin nauttimaan! Muistutamme vielä perehtymään kentillä oleviin korona-ohjeisiin.

Räätälöityt kotisivut tarjoaa: