Kesävalmennus 2020

lauantai, toukokuu 16, 2020

PVS järjestää kesällä valmennusta ulkokentillä 7 viikon ajan 15.6. – 31.7. Toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman aikaisin, jotta voimme suunnitella sopivat ryhmät ja ajat hyvissä ajoin. Valmennukset järjestetään näillä näkymin maanantaista torstaihin, kellonajat varmistuvat myöhemmin. Pyydämme lähettämään alla olevat tiedot sähköpostitse osoitteeseen: valmennus@pvs.fi

Ilmoittautumisten perusteella valmentajat suunnittelevat tason mukaiset ryhmät mahdollisimman sopiviksi kesän ajaksi. Jotta ryhmät saataisiin toimiviksi niin emme anna nyt mahdollisuutta esittää tarkempia toiveita harjoitusten ajankohdan osalta. Eli ilmoittautuessa riittää kun kerrot kuinka monta viikkotuntia haluat. Mikäli et ole aiemmin osallistunut PVS valmennuksiin niin laita myös tieto omasta tennistaustastasi.

Valmennushinnat kesällä 2020:
Aikuiset 1h/vk: 125 euroa, 2h/vk: 225 euroa, 3h/vk: 310 euroa
Juniorit 1h/vk: 105 euroa, 2h/vk: 185 euroa, 3h/vk: 270 euroa
(yli 3 tuntia viikossa haluaville hinta sovitaan erikseen)

Tarvittavat tiedot kun ilmoittaudut kesävalmennukseen 2020
(lähetä sähköpostitse osoitteeseen: valmennus@pvs.fi)

Nimi:
Puhelinnumero:
Montako valmennusta / viikko:
Sähköpostiosoite (laskutusta varten):