PVS:LLE UUSI TOIMINNANJOHTAJA

perjantai, toukokuu 29, 2020

PVS:n uutena toiminnanjohtajana aloittaa elokuussa Juuso Saarinen. Saarinen siirtyy toimeen FC Jazzin myyntipäällikön tehtävistä. Hänellä on vahva tennistausta niin seuratoiminnasta, kilpatoiminnasta kuin valmentamisestakin. Työssään hän osallistuu seuran käytännön toimintojen lisäksi kiinteästi valmennustoimintaan.

PVS:n hallitus ja koko seuran jäsenistö toivottaa Juuson lämpimästi tervetulleeksi odottaen innolla elokuussa alkavaa yhteistyötä!

Tässä alla vielä Juuson omat terveiset:

”Kotoisin olen Mäntästä, josta olen Poriin muuttanut opiskelujen perässä kuitenkin 17 -vuotiaana. Muutama vuosi välissä vierähti Tampereella, mutta aika hyvin olen jo ”Porilaistunnut”, kun mittari näyttää tällä hetkellä 34. Tennistaustani alkaa lapsesta, jolloin tuli ensimmäiset kosketukset tennismailaan ja siitä asti laji on pysynyt elämässä mukana, monessa eri roolissa, kaikkien muiden lajien ohella. Muutama vuosi vierähti välissä hieman vähemmällä tenniksellä, mutta nyt sain Porin Verkkopalloseuralta loistavan tilaisuuden palata kerta heitolla täysipäiväisesti lajin pariin, jota odotan erittäin isolla mielenkiinnolla! Siirryn tehtävään FC Jazzin organisaatiosta. Jonkun verran olen seuran toimintaa seurannut ja tiedän seuran toimineen erittäin hyvin, mistä hyvänä esimerkkinä valmennuksesta ponnistaneita ihan Suomen kovimpia pelaajia, niin tytöistä kuin pojistakin!

Lähtökohdat ovat siis mainiot, nyt pääsen tuomaan mukaan oman näkemykseni ja kokemukseni seuran toimintaan! Lajin harrastamiseen on Porissa aivan loistavat puitteet, Tennishallin sisäkentät kiiltelevät remontin jäljiltä uutuuttaan ja juuri avatut ulkokentät ovat kunnostettu loistavaan kuntoon. Nämä ovat mm asioita, joiden pohjalta on huomattavasti helpompaa lähteä rakentamaan seuran toimintaa, eivätkä todellakaan ole itsestään selvyyksiä Suomessa!

Nähdään ja jutellaan lisää kentillä!”