Porin C-lauantai pelattiin viikonloppuna.

keskiviikko, lokakuu 14, 2020

PVS järjesti lauantaina 10.10. päiväkilpailun miesten C-luokan pelaajille. Pelaajia ilmoittautui kilpailuun kaikkiaan 18. Pelaajat jaettiin kuuteen, kolmen pelaajan alkulohkoon ja alkulohkon voittajat pelasivat vielä cup -muotoisesti kilpailun voitosta. Otteluita kertyi siis kaikkiaan 23 kappaletta ja ne pelattiin lyhennetyllä ”Fast Four” -tyylillä, jossa erä voitetaan neljällä voitetulla pelillä.

Turnauksen finaaliin tiensä raivasivat Rauman Verkkopalloseuran Mika Laine ja Aalto Tenniksen Olli Posti. Turnauksen voittajaksi kruunattiin Olli Posti lukemin 4-3, 4-1.

PVS järjesti nyt päiväkilpailun ns. kokeilu mielessä ja se osoittautuikin varsin hyväksi kokeiluksi ja keräsi myös pelaajilta kiitosta. Tällaisia kilpailuja pelataan siis varmasti myös jatkossakin Porissa.

Seuraavat kilpailut Porissa järjestetään 7.11. – 8.11.2020 Porin Tennishallilla. Vuorossa ovat perinteiset Isänpäiväkisat, jossa pelataan luokkina naisten C1 ja miesten C1, D1 sekä E1 luokat. Ilmoittautuminen kilpailuihin on jo avoinna Tennisässässä.

Kaikkien C-lauantain tulokset löytyvät Tennisässästä alla olevasta linkistä:

KAIKKI TULOKSET

 

 

Kuvassa: Olli Posti (Aalto Tennis) ja Mika Laine (Rauman Verkkopalloseura).