Isänpäiväkisat pelattiin viikonloppuna.

torstai, marraskuu 12, 2020

Perinteiset Porin Isänpäiväkisat pelattiin viikonloppuna 8.11.-9.11. Porin Tennishallilla. Sarjoina toteutui miesten D ja C -luokat, joihin molempiin saatiin mukava määrä osallistujia ja sarjat pelattiin 16 cup-kaavioina.

Kilpailut alkoivat lauantaina aamulla klo 9.00 otteluilla, välierät ja finaalit pelattiin sunnuntaina klo 10.15 alkaen.

Miesten D-luokassa voittoon marssi kilapilun ykkössijoitettu KaTE:n Tatu Varpurkari, kukistaen finaalissa HuTe:n Mika Rantalaisen 6-1, 6-0.

Miesten C-luokassa nähtiin Tampereen Tennisseuran välinen loppuottelu kun tiensä finaaliin raivasivat ykkössijoitettu Oskari Hankkio, sekä Miro Savolainen. Hankkio oli finaalissa parempi luvuin 6-3, 6-0

Myös PVS:n pelaajia nähtiin kilpailuissa, joista Eerik Latostenmaa sai kaulaansa pronssimitalin miesten D-luokassa. Miesten C-luokassa kilpaili Maxim Norräng, joka hävisi niukasti toisen ottelunsa 6-2, 7-5. Miesten D-luokassa nähtiin myös ensimmäisessä virallisessa kilpailussaan Jarkko Vuorela, joka taipui tiukan taistelun jälkeen tiensä aina finaaliin selvittäneelle Rantalaiselle ja Frans Czitrom taipui seuran keskinäisessä kohtaamisessa juuri Eerik Latostenmaalle. Naisten puolelta miesten D-luokkaan osallistui myös seuraa edustava Jenni Tupi, joka taipui toisessa ottelussaan voittaja Varpukarille.

Kaikki kilpailujen tulokset alla olevasta linkistä (Tennisässä).

KILPAILUJEN KAIKKI OTTELUT (KLIKKAA)

Kiitos vielä kaikille osallistujille ja talkoolaisille!

Kuvassa miesten C -luokan mitalistit. Vas. Miro Savolainen (TaTS), Oskari Hankkio (TaTS), Elias Yli-Panula (Träff) ja Robert Kiuru (VarTe).
Kuvassa miesten D -luokan mitalistit. Vas. Tatu Varpukari (KaTe), Mika Rantalainen (HuTe), Bernhard Becker (SaTS) ja Eerik Latostenmaa (PVS).