Seuran esittely

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

Toimintakertomus 2019

 

KOKOUKSET

Sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 8.6.2020 kello 18.00 Porin Tennishallilla. Esillä ovat sääntömääräiset asiat. Johtokunta kokoontuu tarvittaessa.

Porin Verkkopalloseura, PVS

Seuramme on perustettu 1940. Herralahden tiilimurskakentältä alkunsa saanut toiminta on kasvanut Isomäen tenniskeskukseksi, joka nykyään käsittää neljä sisäpelikenttää ja viisi ulkokenttää.

Pieni lajiseura on vakiinnuttanut asemansa Porin urheiluseurojen kentässä ja on läpi vuosikymmenten ylläpitänyt toimintaa, joka lajin harrastajille on antanut paljon niin liikunnallista iloa kuin myös hyviä ihmissuhteita. Tyypillistä seuramme toiminnalle on ollut hyvä yhteishenki, huumori ja menestyksekäs junioritoiminta.

Uusia urheilulajeja on vuosien saatossa tullut paljon lisää. Nuoret valitsevat harrastuksensa helposti ajan trendien mukaan eikä tennis aina ole ollut muodikkain vaihtoehto. Tästä huolimatta olemme vuosittain saaneet uusia junioreita tenniksen pariin. Ja kuten kokemuksesta tiedämme, kerran mukaan lähteneet ovat mukana koko ikänsä.

Tällä hetkellä seuramme jäsenmäärä on noin 300 henkilöä joista nuorimmat ovat 4-vuotiaita ja vanhimmat n. 80-vuotiaita. Junioreita on noin 70, veteraaneja saman verran. Tennis sopii siis kaiken ikäisille.

Menestyksekäs junioritoiminta vaatii hyvät peliolosuhteet ympäri vuoden, paljon kyvykkäitä, talkoohengessä toimivia valmentajia, aktiivisia seuraihmisiä ja toimivan hallituksen. Seurassamme on ollut maajoukkuetason pelaajia ja seuramme juniorit ovat saavuttaneet vuosien saatossa runsaasti SM-mitaleja.

Seuran tason ja toimivuuden avaintekijänä on lajia harrastavat seuran jäsenet. Ilman jäsenistöä ei ole seuraa eikä menestyviä junioreita.

Toivotamme antoisia hetkiä tenniksen parissa.

PVS:n johtokunta