Aikuisvalmennus

PVS Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille pelaajille. Järjestämme valmennusta kaikenikäisille ja –tasoisille aikuisille. Harjoitukset pidetään pääosin arki-iltaisin.

Toimintamme on jaettu sisä- ja ulkokauteen.
Ulkokausi: Kesäkuu – Elokuu Isomäen ulkokentillä
Sisäkausi: Syyskuu – Toukokuu Porin tennishallissa
Valmennusryhmässä harjoitellaan tekniikkaa ja taktiikkaa. Ryhmät muodostetaan iän ja tason mukaan.

Mukaan pääsee myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa. Voit tiedustella vapaita paikkoja sähköpostilla juuso.saarinen@pvs.fi


PVS järjestää hallivalmennusta Porin tennishallin sisäkentillä 31.8. alkaen. Syyskausi tulee olemaan 31.8.-20.12.20 ja vuodenvaihteen jälkeen kevätkausi 11.1.- 30.5.2021. Toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman aikaisin, jotta voimme suunnitella sopivat ryhmät ja ajat hyvissä ajoin. Ilmoittaudu kevätkaudelle viimeistään 30.11. mennessä täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot tai sähköpostitse osoitteeseen: valmennus@pvs.fi

Mikäli valmennettavalla on tiedossa joitakin viikonpäiviä ja aikoja, jolloin valmennukseen ei pääse (esim. muiden harrastusten takia), niistä voi laittaa tietoa. Yritämme parhaamme mukaan ottaa nämä toiveet huomioon.

Hinnat on annettu 1 tai 2 viikkotunnin mukaan. 3 viikkotuntia tai enemmän haluaville hinta sovitaan erikseen, ota yhteys tässä tapauksessa suoraan sähköpostilla juuso.saarinen@pvs.fi.

Valmennushinnat kaudella 2020-21:
Syyskausi: 1h/vk: 320 euroa, 2h/vk: 610 euroa
Kevätkausi: 1h/vk: 380 euroa, 2h/vk: 740 euroa

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja olet mukana valmennuksessa. Lähetämme valmennus aikataulut sähköpostilla heti niiden valmistuessa.