Aikuisvalmennus

PVS Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille pelaajille. Järjestämme valmennusta kaikenikäisille ja –tasoisille aikuisille. Harjoitukset pidetään pääosin arki-iltaisin.

Toimintamme on jaettu sisä- ja ulkokauteen.
Ulkokausi: Kesäkuu – Elokuu Isomäen ulkokentillä
Sisäkausi: Syyskuu – Toukokuu Porin tennishallissa
Valmennusryhmässä harjoitellaan tekniikkaa ja taktiikkaa. Ryhmät muodostetaan iän ja tason mukaan.

Kysy vapaita paikkoja ryhmissä! Mukaan voit ilmoittautua myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: valmennus@pvs.fi


PVS järjestää hallivalmennusta Porin tennishallin sisäkentillä 31.8. alkaen. Syyskausi tulee olemaan 31.8.-20.12.20 ja vuodenvaihteen jälkeen kevätkausi 11.1.- 30.5.2021. Toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman aikaisin, jotta voimme suunnitella sopivat ryhmät ja ajat hyvissä ajoin. Ilmoittaudu kevätkaudelle viimeistään 30.11. mennessä täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot tai sähköpostitse osoitteeseen: valmennus@pvs.fi

Mikäli valmennettavalla on tiedossa joitakin viikonpäiviä ja aikoja, jolloin valmennukseen ei pääse (esim. muiden harrastusten takia), niistä voi laittaa tietoa. Yritämme parhaamme mukaan ottaa nämä toiveet huomioon.

Hinnat on annettu 1 tai 2 viikkotunnin mukaan. 3 viikkotuntia tai enemmän haluaville hinta sovitaan erikseen, ota yhteys tässä tapauksessa suoraan sähköpostilla juuso.saarinen@pvs.fi.

Valmennushinnat kaudella 2020-21:
Syyskausi: 1h/vk: 320 euroa, 2h/vk: 610 euroa
Kevätkausi: 1h/vk: 380 euroa, 2h/vk: 740 euroa

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja olet mukana valmennuksessa. Lähetämme valmennus aikataulut sähköpostilla heti niiden valmistuessa.