Minitennis

PVS MINITENNIS

Minitennis on tarkoitettu lähinnä 4-8 -vuotiaille lapsille.

Minitennistunneilla harjoitellaan tenniksen perustaitoja. Harjoitukset sisältävät lisäksi pelejä ja leikkejä, jotka kehittävät motorisia perustaitoja ja pallosilmää.

Minitennistä pelataan minitenniskentällä pehmopalloilla.

PVS järjestää hallivalmennusta Porin tennishallin sisäkentillä 31.8. alkaen. Syyskausi tulee olemaan 31.8.-20.12.20 ja vuodenvaihteen jälkeen kevätkausi 11.1.- 30.5.2021. Toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman aikaisin, jotta voimme suunnitella sopivat ryhmät ja ajat hyvissä ajoin. Ilmoittaudu kevätkaudelle viimeistään 30.11. mennessä täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot tai sähköpostitse osoitteeseen: valmennus@pvs.fi

Kysy vapaita paikkoja myös kesken kauden. Tutustumaan voi tulla aina ilmaiseksi ja kesken kauden tulevien hinta katsotaan erikseen.

Mikäli valmennettavalla on tiedossa joitakin viikonpäiviä ja aikoja, jolloin valmennukseen ei pääse (esim. muiden harrastusten takia), niistä voi laittaa tietoa. Yritämme parhaamme mukaan ottaa nämä toiveet huomioon.

Minitennisvalmennusta järjestetään pääsääntöisesti 6-8 pelaajan ryhmissä 4-8 vuotiaille lapsille. Hinnat on annettu 1 tai 2 viikkotunnin mukaan. 3 viikkotuntia tai enemmän haluavat voivat olla suoraan yhteydessä sähköpostitse toiminnanjohtjaan juuso.saarinen@pvs.fi. Sisaralennus -25% myönnetään saman perheen junioreille/minitennikseen.

Valmennushinnat kaudella 2020-21:
Syyskausi: 1h/vk: 195 euroa, 2h/vk: 380 euroa
Kevätkausi: 1h/vk: 240 euroa, 2h/vk: 470 euroa

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja olet mukana valmennuksessa. Lähetämme valmennus aikataulut sähköpostilla heti niiden valmistuessa.